Två kuliga...

En rolig sak som man kan roa sig med är leken "gissa övningsköraren". Övningskörare har, tio gånger av nio, en väldigt speciell, stirrig blick och en speciell position i förarsätet- det ser ut som om övningsköraren sträcker ut halsen sitt längsta och helst måste ha ansiktet framför ratten. När man ser en sån förare måste man kolla så att det är en övningskörare, dvs om skylten sitter på. Då får man poäng. Om skylten inte sitter på får man också poäng för då har övningsköraren struntat i/glömt skylten, men det gör ju inget för man ser ju att det är en ök ändå.
Eller så kan man hitta på en annan lek.

Le magnifique som är byalagets egen lilla trycksakansvarige har idag knåpat ihop ett antal flyers med tidigare års flyers som modeller. De är mycket fina. På den om midsommar står det roligaste..."lotteri, fina priser, allsång och dans till inhyrd musikanläggning". LOL- inte "dans till inhyrt band", inte heller "dans till musik som vi spelar på Bosses gamla stereo" utan INHYRD musikanläggning. Viktigt! Och mycket roligt!

Även denna dags favorit

Eurovision 2008 Live Semi 1 - Israel

och därför får Boaz även vara med i ett klickbart och rörligt klipp! Och nej-det är inte en superbra låt för att han är snygg. Och nej, inte för att han råkar komma från Israel heller. Men det är ett förbannat vackert språk!

För övrigt: inför-landskamp på tv. På trean. Plötsligt har vi inte trean? Surt? Nädå.


Imorgon blir det köttafika på Efesos! Dott!

Täänk ju JOROPP

I korthet:
Fredag-Skön after-work med gamla kollegorna som lägger stor vikt vid att jag ska veta att de vill att jag ska komma tillbaka snarast när tjänstledigheten är slut! Gott.
Lördag-kosläpp, mjölk och kanelbullar på en bondgård där jag blev kär i en kalv. Fyra rätt på travet av de fyra första, sen inga fler.
Söndag-lång och lat trädgårdsdag.

Och så...lördag kväll. Jag har försökt och försökt analysera, men jag hamnar mest i ett stort frågetecken. Eller två.
Hur kunde Charlotte floppa så?
Hur kunde ryssen vinna?

Alla odds och allt förhandssnack visade att Charlotte var högt rankad. Det är en bra låt och ett otroligt proffsigt framförande. Nu i efterhand får vi veta att den inte ens klarat sig från semifinalen på egen hand. Juryn fick lägga in sitt veto. Jag säger inte att hon nödvändigtvis skulle vinna- men face it-Hero är mil bättre än en mängd låtar på vänsterhalvan av resultatlistan, t.ex Turkiet vars urtrista låt fick Escobars bidrag att verka glad som en glassbilsjingel. Jag fattar inte vad det är med folk. Slopa Folkes röst och in med proffsjurysar. Och nej- det skulle definitivt inte gått bättre för ZZzzzzSanna Nilsen-hon skulle försvinna i balladträsket och vara förlorad för alltid. Å andra sidan. Det skulle inte vara så tokigt. Sanna är musikens svar på fotbollens Petter Hansson. Tråk.

Ryssland. Har lyssnat på låten ett antal gånger, blundat, tagit in verkligen försökt. It just doesn´t do it for me. Kan inte ens komma ihåg vad den heter, än mindre hur refrängen går- och det tio sekunder efter att den tagit slut. Det enda jag minns är att han sjunger emposseble istället för impossible.
Ryssland. Jag fattar ingenting. Kan nån förklara?

Charlotte! Folke är dum i huvet! Tack för en supershow!

Bäste Jurovisson just nu: Israel!  Boaz Maudas "The fire in your eyes!!!

Boaz Mauda


Poker

Nu vet jag ju inte vad det ska vara bra för, men det är väl lika bra att skriva in de där fåniga poker-resultaten då:

                 J.F                J.W                  J.K               M.J                 A.M

20/2         700               300                  0                   0                       X

12/3          0                   200                  0                 600                    X     

26/3         600                 X                   200                0                       X
19/4          0                     0                  700                0                     300
23/4          0                 200                  X                  600                  0        
7/5            0                      0                  700             300                   0   
21/5          0                 600                   200              0                       X    

Tot:          1300               1300               1800              1500             300

Kommentar: jag blev trött och åkte hem tidigt. J.W vann som ni ser. Frågor på det?


Till Emanuel

Jag har lovat att dedikera detta inlägg till min arbetskamrat Emanuel. Han ser ut såhär:



och det här är hans blogg.

Emanuel är en rolig prick, och han är säkert snäll också för idag lovade han att lägga undan vattenmelon till mig när jag inte kunde vara med på fikat. Nu har jag inte sett till någon vattenmelon ännu, men ändå.

Tre saker är konstiga men kul med Emanuel. 1. Han kallar sin mamma för "min flickvän" i meningar som "min flickvän har gjort den här matlådan till mig." 2. Han kallar sig själv för Dogge i sin blogg. 3. Han bor i Brickebacken, men eftersom han är invandrare är han inkvoterad i ett lag som inte bara heter Adolfsberg utan "Öfvre Adolfsberg FC".

Nu vill jag uppmana alla som läser detta att säga hej till Dogge-Emanuel i min gästbok eftersom han annars kommer att säga att du är rasist och att bara rasister läser min blogg. =)

Så, det trodde du inte, DoggeMan!

För övrigt borde Glocalnet bojkottas! Först fuckade de upp vår telefonlinje. Jag ringde fyra gånger innan jag fick prata med en normal människa. Under dessa fyra samtal hade jag knappat in "det telefonnummer ärendet gäller" sex gånger. När jag fick prata med en människa var hans första fråga "Vilket telefonnummer gäller det?"
Nu har de fått igång linjen igen. Jag kastade mig över telefonen för att ringa Glocalnets fakturaavdelning och kräva ekonomisk kompensation. Jag hamnade i kö, plats 80 "men vi gör allt för att ta emot ditt samtal så fort vi kan!" Tio minuter senare hade jag plats 74. Jag gav upp. De jävlarna vann! Men jag ringer igen i morgon!!  

Nu är det Mello-kval och Le Magnifique har gjort cheesecake! I morgon är det pokerkväll. På torsdag är det Mello-kval och chokladkaka. På fredag är det after work. Det är ett hårt liv.

Får man döpa sina barn till Zlatan?

Kan bli ett riktigt, riktigt roligt EM!

Vad gör jag där?

Följande är en sprått (?) springande sann story från mitt jobb:

Häromdagen var jag på ett möte med kirurgläkarna för att ge information om min funktion. Det var uppdukat med baguetter, frukt, kaffe och annat smarr. Innan jag skulle få prata var det en man från ett läkemedelsföretag som skulle kränga deras nya medicin. Läkarna högg in på baguetterna, och läkemedelssnubben pratade- salva mot analfissurer, illustrerat med skarpa närbilder på skärmen framför oss, närbilder på analfissurer, som inte ser så kul ut, och följdaktligen också själva analen.
Jag är inte världens mest kräsmagade, men såg till min häpnad att ingen av läkarna hade något alls emot kombinationen analfissur&baguett. Det hade jag.

När jag några timmar senare berättar det här för sjuksköterskorna på min avdelning, förväntar jag mig kanske att någon skulle tycka att kombinationen ovan var en smula osmaklig. Deras kommentarer lät såhär: Ja, det är ju märkligt. Läkarna kan tydligen inte ens gå på ett möte utan att få en massa fika.


En annan rolig kommentar är denna- S tittar på "Så ska det låta" där bröderna Rongedal är med: " Kolla!! De har vanliga röster också"

För varenda unge!

Seriöst.
Vi har faktiskt inte så mycket att säga till vårt försvar. Vi har råd med en hundring eller två i månaden. Det tar absolut ingen tid att anmäla sig. Unicef kan ju, förstås, vara skumma men känns ändå som ett av de alternativ man måste lita på. Vi har det jävligt bra-och inte för att vi gjort oss förtjänta av det utan för att vi har haft turen att födas på rätt ställe! Antingen kan man peka finger åt och/eller strunta i dem som haft otur.

Eller så kan man klicka här! För varenda unge!


Födelsedagstips till en naturist....




Eko-dildon är här!

(för den som vill onanera med en träklubba i form av en toaborste...)


Helgtips

Här kommer ett tips för en riktigt bra helg:

En riktigt riktigt fantastisk människa och vän sen urminnes tid
En ursöt baby vid namn gubben Glufs Glufs som längtat efter sin moster
En stad med ett hav
Shopping
Strålande solsken
Mat i form av fisksoppa de luxe, lyxfrukost, gigantiska räkmackor, chokladtårta, oxfile med pepparsås, lyxfrukost igen, vaniljlatte, chokladmuffin och Subway
En så jävla rolig utekväll med dåns timmar i sträck på ett uteställe/ socialt experiment
Långa, meningslösa eller otroligt meningsfulla diskussioner

Shake'n bake, enjoy, lev länge på kicken!

Puss till Minimuffin och hans morsa!


Stämplar ur bloggen och tar helg

Ja draur te Malmoue, ja draur te Malmoue och rockar fett ( man får säga så fast man är 34 år om man syftar på rocka eller rucka som i förflytta och fett som i sitt eget. Yo! ) med den nya mannen i mitt liv: Minimuffin!

Snark på toaletten....

Pokerkväll

Efter kvällens pokerdrabbning ser det sammanlagda resultatet ut såhär:

                   J.F                J.W                  J.K               M.J                 A.M

20/2         700               300                  0                   0                       X

12/3          0                   200                  0                 600                    X     

26/3         600                 X                   200                0                       X
19/4          0                     0                  700                0                     300
23/4          0                 200                  X                  600                  0        
7/5            0                      0                  700             300                   0       

Tot:          1300               700               1600              1500                300

Det är fan så svårt att göra raka tabeller här. Men så ser den iallafall ut. Angående kvällens spel kan jag kopiera en del text rakt av från det förra resultatet: "J.F kom, dunkade in 200 och gick hem en sådär 40 minuter senare. A.M fick vara med och leka en halvtimme till, men sen fick det vara färdiglekt, han fick gå." Som vanligt vill vi tacka våra sponsorer för deras bidrag!  (Bör kanske nämnas också att A.M fick ett fyrtal och J.K en straight flush...dock inte samtidigt) 

För övrigt-japp, vi tog en morgonpromme. Den var...tidig. Faktum är att allt som har "morgon" med som en förstadel i ett sammansatt ord är tröttsamt...morgontv...morgonmöte...morgontrött....titta på ordet "morgon"! Det är ett riktigt fult ord...."morgonstånd" möjligen undantaget.


Nu är de hemma....

Klicka för att se nästa bild

fina va? Nu ska vi skaffa dynor till solstolarna, sen kan man slöa! De behöver en omgång färg också, men det får det vara värt när man gjort ett sånt klipp!


I morgon ska vi på morgonpromenad är det tänkt...05.30 bär det ut. Det är fan sjukare än sjuksköterskelönerna.

Långa helger we lajk!

En lååång helg som inneburit extra allt- det är bara att tacka och ta emot. Säga vad man vill om Första maj men den är förbannat strategiskt välplanerad- hur kul hade det till exempel varit om Första maj varit Första Oktober? Lediga dagar kring första maj, eller lediga dagar i början på oktober, inte så svårt att välja!

Gårdagens resultat: Ett par hundra trillade in på en 39-oddsare i sista loppet. Tack för det Blue Moon. Å andra sidan: tre rätt på V75 ( bäst på en månad eller så....) är inte okej. I kortspelsloppet på kvällen blev det blandad kompott-men Z kan ha kommit sist alla tre gångerna?? =)

Dagens köp: Handpenningat en grupp utemöbler från Blocket, ska hämtas i morgon! Soffa, bord, två stolar OCH två solstolar!

Dagens krig: Mot maskrosorna, vanns av moi....två kassar maskrosor ligger och väntar på elden. Å andra sidan- i morgon ser det likadant ut igen...jag överdriver inte om jag säger att jag gräver upp 200 maskrosor om dagen. Men jag har ett sjutusan till verktyg.

Planering och grym fika blev det med anal-görlsen Icky och Nita i tisdags-mycket kalenderbläddrande och många uppdateringar! Nu  har vi tre event mer eller mindre löst inplanerade framöver! Dott

Valborgsmässoafton spenderades en sväng med byalaget, som sköt raketer men hoppade över braständningen med motiveringen att det kanske blåste lite plus att de aldrig tänt elden tidigare år, så det var lite av en tradition...

Till sist: jag har världens bästa liv!

Lycka

Lycka är att ha en man som kan klå en i frågesport! Jag önskar bara att han inte såg så förbannat nöjd ut när han gjorde det och att man inte hade så lång betänketid-då hade han varit chanslös! Hit med ett Jeopardy-spel!

Dagens tönt: Brolle, som måste ha ansträngt ihjäl sig för att lyckas författa rader som "våra blickar möttes""våra vägar möttes" "när du tog min hand" "jag kan inte leva ett liv utan dig, vart du än går finns du inom mig, mitt hjärta det brinner.." LOL!!! stooooooooor poesi!!! 
Dessutom:  "det är hon jag vill åldras med, det är hon jag vill leva alla dar..." men vafan?? Det är HENNE jag vill åldras med, det är HENNE jag vill leva alla dar MED! 
När man i sin närhet har människor som sopar mattan med töntar som Brolle blir det en gåta att han får radiotid...hur går det till?

Dagens köp: En resa till Bulgarien, en stycken begagnad Klippo samt ett monsterverktyg för maskrosorna....nu jäklar!

Plus och minusen...hmm..de har gått i strejk....men jag har ätit grönsaker idag- friterade lökringar från BK! Va? Vadå räknas inte? =)

Imorgon-livetrav. Nu jäklar-igen!

RSS 2.0