Ett under har skett!!!

Idag är en stor dag, det har skett ett mirakel! Nu tror du att det handlar om baby Maxwells styrka eller något annat under av babykaraktär, men face it, barn föds ju varje dag i världen egentligen....nä, det här....det är något större, något som är unikt, som kanske bara händer onceinalifetime!!! Är du med? Nu säger jag det!!!

Nokia har gett mig en ersättningstelefon! Jag har en fungerande telefon igen, och jag gav INTE upp och köpte en ny, utan jag fick en via reklamation. Det tog bara sådär fyra månader också!

Mmm, jag vet! Vad sa du nu!?




Välkommen!

Välkommen till världen säger vi idag till Skruttibangs alldeles egna lilla lillebror som kom idag igenom ett hål i sin mammas mage! Lillebror ville bara vara där i 31 veckor och fem dagar, sen ville inte han vänta mer!
Puss på er hela familjen!

Blocket, ständig källa till underhållning. Köttbordsunderlägg någon?

Klicka för att se nästa bild
 
   
 
 
   
 
 
Pris: - Typ: Övrigt Örebro: Visa var

Vi säljer Baby Travel 150kr,(är köpt i barn affär 300kr).
köttbordsunderlägg 130kr,är köpt i jusk 300kr,lite använda.
Fårskinn till bilen dem är finna mjuk o helt nya, 150kr st

Smått å gått å helt oviktiga saker

I fredags var jag inbjuden för att hålla ett föredrag på en säkerhetskonferens. Rubriken efter mitt namn löd: "Dataintrång" LOL

Ungefär lika sannolikt som:

Tito Beltran- Om vikten av att inte överdriva
Bert Karlsson- Ödmjukhet
Sanna Nielsen- Min rockkarriär
Smittskyddsläkaren- Sanningen om hysterin kring svininfluensan
Dolph Lundgren- Programledare för melodifestivalen   ( eller....varför då?? )

osv


En annan sak som är mycket rolig är dokusåpan "Ullared" på tv. Jag brukar hävda att jag inte är en tv-tjej, men nu får jag nog omvärdera den åsikten eftersom jag tittar på Ullared OCH på Lyxfällan. Trash-TV, det är min grej, och gårdagens Kjell-kommentar efter en halvtimme i Ullared: "Faen, jag pallar ente mear Reåås-Maurie! Du får ta di häur grajorna å tillifeonen, jag draur te campingen" fick mig att skratta mycket länge.

En doft av....

Ett mycket konstigt graviditetssymptom är det magnifika luktsinne en del får. Jag är tydligen en av dem. Min näsa har tagit det one step further och får för sig dofter. Oftast kroppsdoft. Flera gånger i veckan måste jag tvångsmässigt fråga maken om jag luktar bajs. Han brukar svara att jag inte gör det, men nu med tillägget: och du behöver inte fråga mer för blir det någon ändring så säger jag till.

Svett, kiss och nu senast ammoniak, luktar min näsa också att jag luktar. Nita föreslog att jag skulle dricka mig lite parfym, så kan jag gå runt och lukta parfymbajs sen. Det är ingen dum idé. Förutsatt att parfymen är alkoholfri alltså.


Nya popopopoker-resultat

         J.F                J.W           J.K                M.T                 A.M 

        
         0              700               0                300               X         

Totalt:2000            3200        1800            4200              2700             


Insats:2800             2800        2800            3000            1800          
Res: -800           +400         -1000           +1200            +900


Per, som inte har en egen kolumn, sponsrade med 200 och ligger därmed på insats: 800 och en  total på +100

       

Familjen Boa Constrictor

Vecka 25:
"Boa-in-sig-syndromen formligen exploderar, inte sällan även hos pappan. Du måste bara ha bebisblå lakan och flytta- det är absolut nödvändigt. Vissa känner aldrig av det här och orkar på sin höjd inhandla en plastgaffel till hämtpizzan".
Så står det i min gravidbibel. Jag är ganska övertygad om att vi sorteras in den första gruppen....

De senaste två helgerna har i detta hus spenderats med att:

* riva tapeter i det rum som ska bli Majtons. Men där stod ju bokhyllan, den fick flytta ner till gästrummet. Där stod redan en annan hylla, som fick flytta in i förrådet och läggas ut på Blocket. Tyvärr räckte inte den bokhyllan till som hamnade i gästrummet, varpå vi fick åka och köpa en till. Magnifique fick panik över att det var så fult att alla skivor och dvd-filmer och annat syns, varpå vi har skrivit upp dörrar till hyllan på handlarlistan.

* i det rum som ska bli Majtons stod också datorerna. De har nu fått flytta, den stationära ut i hallen, men det är ju inte så fint så vi skrev upp dataskåp på listan. Vitt måste det vara. Och i den hörnan som datorn måste stå stod en blomstångsgrej som behövde flyttas. Och så fick vi en kontorsstol över. Den fick flytta ner till gästrummet där det också finns en syhörna.

* i gästrummet finns också en säng, som är mycket opraktisk eftersom den är smal. Den måste därför flytta ut och göra plats för en bäddsoffa, som skrevs upp på handlarlistan.


Ja, sådär har det hållt på, i en evig möbelrokad...
Trappan är skrapad, väggen i trappan är tvättad och spacklad, Majtons rum är tapetfritt, spacklat, slipat, en dörr är igensatt, och nu är rummet grundmålat. Färg inhandlad. Magnifique håller även på att renovera lilltjejens garderob. Nästa helg ska vi handla till det trappräcke som måste byggas och sättas upp.

Vilken jävla tur att det är måndag i morgon så man får gå till jobbet och koppla av!!

Och förresten- har du:
*halvdörrar i ek till bokhyllan Billy?
*en fräsch bäddsoffa med bäddmått på minst 160?
*en skön fåtölj  (fotolj), gärna med reclinerfunktion eller bara sjukt skön?
*dataskåpet Cyril eller Alve eller annat i vitt?
*byrå/ skåp med inbyggt skötbord?

så är det bara att hojta!

Jo, det hanns med en babbelkväll i lördags också. Och en polisanmälan. Men se det är en annan historia.


RSS 2.0