Några förtydliganden och en katastrof!

Förtydligande 1: Anna, jag uppskattar också min blogg mycket. Jag kan sitta och läsa gamla inlägg och skratta som fan. Om du vill kan jag plocka ut några best of- till dig? =) Det jag menade var faktiskt bara att jag inte kommer vinna årets blogg 2009. Ungefär som att jag inte kommer att bli vald till Sveriges lucia. Så är det bara. Och det är okej med mig.

Förtydligande 2: Eller snarare erkännande: pokervinnaren senast har inte skickat några påtrycknings-sms till mig om att publicera pokerresultatet, det var inte sant. Det var ljug. Pokerresultatet var däremot sant.

Förtydligande 3: Bonussonen A är 14½ år och sjukt cool. Att låtsasjagas av mig runt huset är sjukt ocoolt. Det har alltså aldrig hänt. I allafall inte officiellt.

Katastrof: Sen jag flyttade hit till stan har mycket förändrats, men en sak har alltid varit sig likt: I hashibashiaffären med de mycket märkliga möblerna på Fredsgatan har det alltid stått en vit häst i gips (?) och naturlig storlek i skyltfönstret. Nu är den borta! Borta! Det såg helt tomt ut idag när jag gick förbi! Vad har hänt? Har de lett ner hästen i källaren? Har de skjutit den? Har den blivit gips-hamburgare? Eller, hemska tanke, kan någon ha köpt den för att ha den hemma i vardagsrummet?

Som tröst

Skojjagade bonussonen A, 14½ år runt huset, men hann såklart inte ifatt honom. Han ser uppriktigt medlidande ut när han sen försöker pigga upp med: "Hade du varit i lite bättre skick hade du säkert hunnit!"

Overallisbrallis- i ganska dåligt skick. Undrar vad man fått för mig om jag skulle läggas ut på Blocket?


Snuffror

tänkte egentligen inte uppdatera pokerresultatet i den här bloggen men efter ett antal hotfulla SMS från gårdagens vinnare bestämde jag mig för att det nog är en mycket bra idé...

        J.F                J.W           J.K                M.J                 A.M 

        
       700              0               0                300               0           

Totalt:2000            2500        1800            3900              2700             


Insats:2600             2600        2600            2800            1800          
Res: -600            -  100         -400           +1100            +900 


För nyfikna kan vi även rapportera om att detta var första slanten J.F vann sedan.......26/3.....2008! Grattis!


---------------------------------------------------------------------
Andra siffror:

Majtons vikt i denna sin 23 vecka: Ca 500 gram.
Mamas vikt i denna 23 grav-veckan: + 9 kilo.
Men vad tusan...det måste ju rent logiskt innebära att det inte är en bebis där inne- utan 18!!!! Eller okej, vi räknar med ett halvt kilo/ bebis i vatten och lite annat slafs. Så, ett kilo totalt...det betyder 9 bebisar! Okej, vem blir först med att ringa Aftonbladet och tjäna en hacka på denna världsnyhet?


Årets blogg 2009

Måste väl ändå bli Overallisbrallis? Jag känner ju själv hur alla intressanta inlägg och analyser bara slår mina fem läsare med häpnad och ger er helt nya insikter??


Men just det, jag hade ju något att säga också: Finnes- ett styck rum på cirka 13 m2 där den befintliga väven på väggarna ska bredspacklas över för att förbereda målning. Sökes- en hyfsat seriös och snabb och prisvärd målare/tapetserare/annan hantverkare som kan ta uppdraget. Känner du någon sån? Hojta! 

Upptäckt

Tänkte mig raka "bikinilinjen" i duschen nyss. Det gick inte. Jag såg inte den.


Jahapp

Ja, det var det. Kul för Mellberg iallafall. Och det ska bli kul att se hur det NYA svenska laget kommer att se ut nästa match. Berg ordinarie på studs, det röstar jag på. Och måtte Mellberg och Majstorovic orka ett tag till! Vilka ska man hålla på nu i VM? Danmark? Men vaffan....ja, kanske det, men inte ännu. Jag måste få sura vidare på dem ett tag till...

Majton Ibrahimovic?

Idag har Majton sparkats i magen som en galning. Man fattar ju att det är för att det är en viktig match i kväll ( okej, kalla mig naiv....mirakel har hänt förr) och att Majton värmer upp!
Hens pappa säger att hen ska bli tennisproffs! Moahahaha- det fattar väl vem som helst att hen ska bli fotbollsproffs, annars skulle hen ju inte sparka så!

Heja Sverige!
Heja Malta! Lö målt- duss påan´




Danskjävlar




Igår insåg vi dessutom, att eftersom det är många svenska kvinnor som åker till Danmark för att insemineras, så går det omkring ett icke-oansenligt antal DANSKA barn i Sverige, fast förklädda till svenskar!! Huvva, vad ska vi göra!?

Men hoppet om VM är ju för all del inte ute. Expressen reder ut förutsättningarna;

• För att Sverige ska nå play off krävs......att Malta tar minst en poäng mot Portugal samtidigt som Sverige slår Albanien.
...att Malta slår Portugal med minst 3–0 samtidigt som Sverige spelar oavgjort mot Albanien och ändå gör minst fem mål.
...att Malta slår Portugal med 3–0 samtidigt som Sverige och Albanien spelar 4–4, och Sverige sedan vinner lottdragningen mot Portugal.


Kom igen nu Malta för fan! 3-0 mot Portugal borta är väl inte omöjligt! Och ett 5-5-resultat Sverige- Albanien känns ju solklart! Lol!

Heja Sverige!!

Reklam för Telenor

Har en Nokia som jag för ett år sen eller så köpte via Telenor. Största anledningen till att det blev just den var att den hade radio, och jag använder den istället för en separat mp3.

Nu har det blivit glapp i kontakten mellan telefon och headset= det man lyssnar på börjar plötsligt läcka och hörs över hela bussen och lurarna blir useless. Grattis till mig. Detta har hänt:

1. Lämnade in telefonen på Telenor Stores.

2. Fick tillbaka telefonen efter tre veckor. Resultat: telefonen var tömd på all inlagd info ( nej, jag hade inte gjort backup- de skulle ju laga glappet till lurarna, för fan). Glappet kvarstod.

3. Ringde Telenor som tyckte jag skulle lämna in telefonen igen. Jag krävde att få telefonnumret till verkstaden vilket inte gick eftersom " de inte har telefon".

4. Hittade verkstaden på eniro, ringde dit, blev omkopplad till Telenor kundtjänst, som tyckte jag skulle lämna in telefonen igen

5. Lämnade in telefonen på Telenor Stores.

6. Fick tillbaka telefonen efter fyra veckor.  Resultat: glappet kvarstod

7. Ringde Telenor och krävde en ny telefon. Människan jag pratade med tyckte jag skulle lämna in telefonen igen. Jag frågade om hon trodde att deras verkstad skulle lyckas fixa problemet då. Det trodde hon för de var mycket proffsiga. Hon föreslog att jag skulle ringa verkstaden. Jag berättade om punkt 4, ovan. Hon sa att om de misslyckades tre gånger skulle jag kanske få en ny telefon. Jag frågade om vi av den anledningen skulle hålla på och skicka telefonen fram och tillbaka, för de måste ju inse vid det här laget att de inte behärskar laga telefonen. Hon såg på sin skärm att jag hade köpt min telefon via internetbutiken, så det var de som skulle svara på alla mina frågor. Jag frågade om hon trodde att de skulle kunna laga telefonen. Det visste hon inte. Jag fick ett telefonnummer, och frågade om de hade öppet nu. Det visste hon inte.

8. Ringde telefonnumret som skulle gå till internetbutiken. Det var ett betalnummer för 15.60/minut. La på.

9. Hittade rätt telefonnummer, ringde dit. Hamnade i en växel som informerade mig om att internetbutikens öppettider var måndag från 09.00 till.......

10. Samtalet bröts



Tips någon?

Att känna sig snygg

Igår när jag gjorde mig i ordning innan vi skulle åka, sprang jag runt i huset iförd breda trosor och svarta strumpbyxor, såna där vars gren hänger en decimeter under min egen gren och med en linning som rullat ner och lagt sig under stora magen. Och okej, det kanske inte var supersnyggt, men vad kan jag göra?

Tre gånger i denna mundering mötte jag katten i huset. Tre gånger sprang katten för livet när hon såg mig...som om jag var en livsfarlig flodhäst.

Sen mötte jag Le Magnifique. Han såg ut som om han instinktivt ville följa efter katten och springa och gömma sig, men hejdade sig.

Vi tackar för det.

RSS 2.0