Viktor Frisk gillar både killar och tjejer.....

Såhär är det. En del människor gillar killar. En del människor gillar tjejer. En del människor gillar killar och tjejer. Är det verkligen en sån stor grej så att vi på något sätt måste reda ut vem som gillar vem? I dagens Aftonblad kan man nu läsa att Viktor Frisk gillar både tjejer och killar. Okej. Men hörni, det är 2016. Varför måste vi ens gå ut och redogöra för vad vi gillar. Och varför är det inte, t.ex, de tjejer som gillar killar som isåfall får berätta det? " Drottning Silvia: Jag gillar killar"...står det aldrig. " Ulla, 57,dejtade en man i tre år" står det aldrig. "Danny Saucedo: Jag dejtar helst tjejer", har jag inte läst. 
De flesta friska och tänkande människor tycker det är helt okej att till exempel Anja Persson har gift sig med Filippa. Vi skulle tycka att det var lika okej om hon gift sig med Filip. Det skulle vara en nyhetsgrej ATT Anja har gift sig för att Anja är en kändis. Men blir det MER nyhetsgrej för att Anja skaffat en fru? Same same, liksom. 
 
Hela den här " han gillar killar" och " hon gillar tjejer" och " hen gillar alla möjliga" känns så oerhört kontraproduktivt och gammalmodigt. Är det ens något att redovisa? Hur länge ska vi förväntas hålla reda på vem som gillar vem, och i vilket syfte? 

RSS 2.0