Good stuff lately

För mig:

-semester i antågande
-en bortglömd extra pengasumma in på kontot
-att få ha varit med på Atlas Copcos fantastiska föreställningsresa
-bra planer för jobbet
-att jag hittade min plånbok som jag tappat en halvtimme tidigare på en parkeringsplats
-VG på tentan
-att Bulle-buddyn är hemma igen och redo för telefonbabblel/support

För Elliot:

-semester i antågande
-repetoaren "mamma" "pappa" och "äta" nu utökad med "Saga" och "Flisa"
-att kunna äta en hel måltid helt själv
-att somna efter bara en halvtimmes motstånd
-att, inför skidsemestern, ha insett att det där med pulka är good shit i allafall

( Mindre good stuff:
-att inte kunna lita på att de vuxna som finns runt ens barn kan se till deras bästa
-att det är sjukt kallt igen )



Narcissist- javisst!

Mitt mest beprövade knep för att ta mig igenom sånt som är tråkigt men som måste göras, är att tävla mig igenom det. Till exempel räknar jag personbästa i att natta Elliot ( 13 minuter! ) och under förlossningen är det möjligt att jag vid några tillfällen tänkte saker som "kom igen du bara, värkjävel, knäck mig om du kan".

En sak som inte stås ut med något vidare just nu, är vintern. Alltså, vi ska iväg på skidsemester och det ska ju bli fantastiskt trevligt, men sen är det fight.

Fight the fucking halka och kyla.
Ja, i ärlighetens namn fattar jag ju att det inte är jag som står för själva fightandet här, utan våren. Men som sagt, en del saker blir bara lite lättare att stå ut med om man får tävla. Alltså, det blir poäng till vintern om det snöar IGEN. Det blir poäng till våren och mig om jag kan se en fläck gräsmatta utanför fönstret på jobbet då och då, eller om det faktiskt är ljust ute när jag åker till eller från jobbet. Varje morgon får vi poäng för att solen går upp lite senare än igår! Jag kan inte göra mycket mer i den här tävlingen än att heja på och räkna poäng, men jag gör det jag kan- har t.ex inhandlat 35 kilo tösalt som jag ( läs maken) sprider vilt på uppfarten för att vinna mot halkan, och trapporna ute har jag hackat fria från is. Det gav mig och våren några fina pluspoäng där.

"Vargavintern gör comeback" är dagens väderrubrik i Aftonbladet.

Jaja, tänker jag...kom du bara...vi får väl se vem som vinner tillslut!!

Associationskungen- ingen sportkille direkt....

A, snart 16 år, ska beskriva ett sånt sjukt roligt YouTube-klipp han har sett: Den blinde nazisten.


" Och så säger han att han har en Adolf Hitler-affisch på väggen, men han ser ju inte den för han är blind. Och så har hans mamma bytt ut den till en bild på han " Våfflan" eller "Tofflan" eller vad han heter...han som spelar hockey......"

Första julen

Elliot har som sagt klarat av ett julfirande och ett nyårsfirande med bravur! Eller om man ska vara lite petig- ett nyårsfirande och två jular eftersom vi firar hejvilt först med min släkt och sen med hanses pappas. Det funkade bra med tomten förutom när det skulle kramas hejdå, men det är kanske mer än man kan förvänta sig...






Andra omgången var det storebror A som var tomte med fasttejpat skägg och allt!  Nemas problemas!

Nyår! Hallå kökspersonalen! Var är den där oxfilén det pratades om?




Bigga nyheter!

Elliot har tagit två steg alldeles själv!! Han passade på dagen innan moi, hanses ömma moder, skulle börja jobba så att jag fick vara med och se! Mamman är så stolt!

Han har även firat sin första jul och nyår och det med bravur. En bild eller två på detta fenomen kommer nog upp så småningom ( läs efter tentan) .

RSS 2.0