En vecka

Tänk vad mycket en vecka kan innehålla....tårar och skratt, hopp och förtvivlan, sorg, uppgivenhet och medlidande, hjälplöshet och till slut-ett lugn över att en del saker inte går att påverka, en sorg över att saker och ting är som det är, och en förvissning om att det kommer nya dagar som kommer att bli annorlunda. Kan man dessutom landa i att det som händer händer av en anledning som vi ibland aldrig kommer att få veta och att det är okej, vi behöver inte veta allt, ja då blir det riktigt uthärdligt!

S-E-M-E-S-T-E-R!! Jo, det är sant, den kom till slut och jag lovar, jag har ALDRIG längtat efter och behövt en semester så mycket som just nu!! ´Le Magnifique är i stan med boysen och går på lokal, svänger sina lurviga, svingar en bägare, vad de nu gör och jag försöker sluta svettas! Det är semester det!

Dagens fundring: Om man nu känner ett behov av att sätta upp porrbilder på väggarna, kan man inte göra det hemma då istället för på sin arbetsplats? Räck upp en hand ni som känner ett sånt skriande behov av att titta på porr att de i snitt åtta timmar man är på jobbet måste täckas upp av ett par affischer så att man överlever tills man kommer hem.  Har ni som nu har handen uppräckt också porrbilder i köket, på kylskåpet uppsatta med magneter och i bilen om ifall ni skulle hamna i en bilkö och bli sittandes några timmar och känna ett stort sug? I såfall- det finns hjälp att få! Leta i gula sidorna efter närmaste missbrukshem.
Eller handlar hela sätta-upp-porrbilder-på jobbet-grejen om att visa att man är "man", att man "inte är bög" att man är "normal"?
Och framför allt: jag utgår från att en person har satt upp bilderna och laddat hem skärmsläckaren på ovanstående arbetsplats ( det kan iofs behövas fler än en person för att spika upp en kalender om man bara är lite dum i huvet, men vi utgår för enkelhetens skull från att det är en person)- vad säger de andra? Ingenting? Fy fan för er, som är ingentingsägare! Ni är flest och ni är värsta sorten!

Grabbarna grus

Mental note: om jag ska bli politiker ska jag försöka sätta mig in i vad partiets primära fråga är.

Killen hela dagen, Per Björklund, har glömt den detaljen. Såvitt jag kan utläsa tycker SD att kvinnor ska föda fler barn, att kvinnor och män människor ska jobba längre så vi slipper arbetskraftsinvandringen, abortlagen ska skärpas, kärnfamiljen gäller i alla lägen, homosexuella ska inte få skaffa barn osv.

Alltså: de som räknas är den vita, medelålders, heterosexuella mannen. Typ...Anders Eklund. Heja Anders. 

För övrigt: 4 dagar kvar...




 


Summan av en vecka...

i sammandrag: 

- www.gemigsemesterförfan.nu är veckans hetaste webbplats om den funnits. Fem dagar kvar...
-Jesper Odelberg på Björnstugan fick en 7:a på en tiogradig skala i onsdags. Minus för att rullstolsskämten är mycket roliga men inte hur länge som helst, samt att det ibland var svårt att höra. Det kan ju han inte hjälpa men jag tror han skulle ha blivit förbannad om han fått högre betyg för att det är synd om honom. Bäst var dock ändå hans bitande självironi- som när han förbannade sig själv över att ha ett one night stand med en tjej som bodde på tredje våningen, utan hiss, och assistenterna var lediga när han ville smita därifrån dagen efter...ringde mamma för att få hjälp att smita.

-Sidekicken Zinat Pirzadeh får en 6:a på skalan- "så här upplevde jag Sverige"-skämten är kul, men människan är för hysterisk.

-Veckans kändisspotting: Sprang in i Tomas di Leva som checkade in på Clarion samtidigt som Zinat...de kom dessutom ur samma bil. Med ett barn. Jag håller tummarna för att det inte är deras gemensamma- toooo much.  

-Veckans diskussion: Dålig säkerhet på Liseberg!
Om man räknar att det tar fem minuter att få på folk, åka några varv och få av dem igen går Rainbow igång cirka 20 gånger i timmen. Om Liseberg i snitt har öppet 8 h/ dag under en säsong, och säsongen varar i fyra månader, dvs 16 veckor, dvs 112 dagar blir det 896 öppna timmar. På en säsong skulle då Rainbow göra 17920 åkturer, och den har funnit i 25 år, vilket betyder cirka 448000 åkturer. Nummer 448001 slutade i en olycka. Säkerheten på Liseberg är dålig. My ass.

-Veckans skottpengar: Anders Eklund. Jag har sagt det förut och jag säger det igen- den slemmiga fetthögen får det att krypa i kroppen på mig. Jag är inte stolt över det, men funderar på om det verkligen är så jävla illa med dödsstraff trots allt. Vem, som är worthy, skulle förlora på det?

-Dagens jag-har-jävligt-tråkigt-på-jobbet-fundering: Istället för att uppmuntra invandrare att byta namn för att få jobb, så kan alla vi som inte accepterar tingens ordning byta namn för att ställa till det för arbetsgivarna genom att blatta till svenska efternamn och heta dessa. SCB:s fantastiska söktjänst för namnstatistik ger vid handen att 6 personer redan börjat genom att heta Ali-son ( fast utan bindestreck då, men så att ni fattar). Efter en brainstorming vid middagsbordet får ni nu några förslag på vad man kan heta om man vill vara solidarisk: Zlatanson ( min favvo), Achmedson, Clintonson, Husseinberg, binLadinson, Bushberg, Pungson, Jongson....take it away!

Tjohoo!

Idag är det en fredag som bjussat på en fantastiskt trevlig överaskning: Jag kom konstigt nog in på kursen i kriminalpsykologi, trots en tveksam ansökan och att kursen är den tredje mest sökta på Örebro Universitet! Kriminologi och psykologi i ett paket, och det får jag öppna till hösten- lyllos mig!!

En annan överraskning är att litteraturlistan består av sådär 4000-4500 sidor- är inte det lite fett för 30 poäng? Men, det ska nog gå bra.

Jag har en känsla av att jag kommer att förbanna detta beslut när det är tentadags i januari ( som vanligt) men just nu är det idel glädje och spänning! Och- jag har ju trots allt varit inne på det här i minst tio år, så det kanske inte blir som vanligt när jag vill läsa "en liten kurs".

Nu till något annat:
Hur kan det komma sig att det alltid finns några låtar i min egen MP3-spelare som inte är så bra? Och hur kan det komma sig att det alltid finns några bitar i min egenhändigt plockade lösgodispåse som inte är så goda? När man har valt själv borde man väl gilla det? Eller är det så att min hjärna med flit lägger dit lite mindre önskade låtar/godisbitar för att man ska vara lycklig över allt det andra man får? Så tror jag det är. En låt som har varit med länge på listan och som ändå inte är uttjatad är M.I.A:s "paper planes". Faboulos!

Nu är det helg, och första helgmanövern blir att hämta de efterlängtade Loch Ness-lamporna som masat sig till bygden till slut!


Hubba bubba och självdistans

Herregud, hur svårt kan det vara att vara panda och föda barn? Kolla in den här sizen i förhållande till mamma-pandan:




Som att bajsa ut ett hubba bubba som man råkat svälja, liksom.

En annan väldigt rolig sak just nu är att mannen som myntade uttrycket "KOSCHA" kommer till stan! Inspirerade av lördagens utflykt till Knockholm Live och en mycket rolig stand-uppare i form av Måns Möller ( ja, jag vet...man har sett honom på tv och tycker han är lite småkul sådär....let me tell you...han är fruktansvärt rolig!!)  kollade jag vad Björnstugan har att erbjuda,och vem hittar jag om inte.....Jesper Odelberg! Sveriges absolut roligaste CP, gissar jag, och har du missat Youtubes roligaste klipp ever finns det här: Boys on wheels
video


Pokaround

                   J.F                J.W                  J.K               M.J                 A.M

20/2         700               300                  0                   0                       X

12/3          0                   200                  0                 600                    X     

26/3         600                 X                   200                0                       X
19/4          0                     0                  700                0                     300
23/4          0                 200                  X                  600                  0        
7/5            0                      0                  700             300                   0   
21/5          0                 600                   200              0                       X     
3/6            0                  300                    0                 0                   700    
17/6          X                  600                    0                 0                   200  
1/7            0                   0                        0               300                700

Tot:          1300            2200               1800            1800              1900


Insats:    1800             1800              1800            2000             1200
Totalt:      -500              +400                 0              -200              + 700

Efter att J.F, J.K och J.W i den ordningen åkt ut satt jag och A.M ien låååång heads up, trots att vi inte fegspelade. Halv elva fick jag kasta in handduken efter att han cashat in på i tur och ordning: färg, triss, par i ess, triss, tvåpar, stege, triss, stege och en jäkla massa par....


RSS 2.0