Jag blir så förbannad!

Ryssland kommer att vinna Eurovision i år. Det är skit. Det har skickat en låt som inte är en låt utan ett jävla tjatigt "tjo" och ett gäng folkdräktskärringar som inte kan sjunga. De kommer att vinna för att alla deras grannländer måste rösta på dem för att inte dö, och för att halva Europa kommer att tycka att kärringarna är "ssåååååå söta och charmiga" i halmtofflor och tandluckor.
Trams. Jag blir förbannad. 


Funderar på att sprida ett ESC-rykte om att ryska militären tvingat upp tanterna och att de egentligen har en medelålder på 27 år, men ser lite slitna ut. Undrar om Europeiska Folke skulle tycka de är mindra sööööta och charmiga då?

Språkövning

Tjo i påskakylan!

I helgen får vi besök. Frågar du Elliot så är det Mommo, Vila, Afos, Ejne och Motta Metta som kommer.

Helgen som gick spenderade jag och en mycket babblig Bulle på Ystad Saltsjöbad, världens bästa Spa. Det var nog tur att vi bokade två nätter eftersom vi pratade så oavbrutet hela första dygnet att vi inte hann spaa ett smack. Från tåget på väg norrut igen ringde jag hem för att säga godnatt. Fick prata med Elliot som rapporterade att han: köra bil, köra hellekop, äta annkaka, bilen sitta fatt i eggamoja. Sen krävde han att jag skulle sjunga Mamma Mia för honom. Försökte avleda honom genom att föreslå att han skulle sjunga sin andra favvosång för tillfället, den om ketchup som pruttar ( epupp sa putta, tycke jaaa) men se den gubben gick inte, Mamma Mia skulle det vara. Således klämmer Mamma Mia i med just Mamma Mia i telefonen, till mina medresenärers stora (?) förtjusning. Inte bara en gång skulle den sjungas, utan två.

Ni som satt i vagn 3 på 16.04 tåget från Malmö i måndags- varsågoda för underhållningen....

RSS 2.0