Blandade höstutflykter för en tia

 
Bruschorna på badutflykt
 
 
Movietime
 
 
Skogsutflykt, med fika på "vår" stubbe
 
 
Elliot och Majsan åker karusell, Storasyster är inte så imponerad
 
Supertrion på Tekniska Kvarnen!
 
 
Overallisbrallis och Le Magnifique på fiskeutflykt. Någon plaskade i vattnet och fick värma strumpan över engångsgrillen....

Söndagförmiddagsbakning med tillhörande skålslickning

 

Vi hann med en Greklandsväng också.

 
 

Grattis på fyraårsdagen, älskade unge!

 
Idag fyller du, älskade unge, 4 år, och vi hade så gärna velat ge dig den present vi också ville ge dig när du fyllde två år, och när du fyllde tre år. Men det blir inte alltid som man tänkt sig, tiden rinner iväg, och vi har den bästa unge vi kunde få. Gott så. 
 
Älskade unge, det senaste året har varit fullt av dinosaurier, Blixten McQueen och fantastiska små funderingar och uttryck: " Det är svart som julmust ute" " kära hjärtanes" och " mamma, vad är internet"? Jag är tacksam för varje dag du vill "musa lite", för varje smällpuss, varje kram, varje " sjung lite till mamma" och varje meter du vill hålla mig i handen när vi går, för jag förstår någonstans att det inte kommer att vara för evigt. Du har lärt mig att uppskatta nuet, och de små sakerna i livet. Du är en mycket envis liten man, med extremt taskigt tålamod och du har många hyss för dig. Du har nära till ilska och nära till skratt, och ditt skratt får mig alltid att känna sån oändligt tacksamhet över att du finns! 
 
Grattis på födelsedagen, Elliot. 

På tal om Wimbledon...

Kolla in den här backhanden. Eller vad det heter. 

Mer sommarnöje-bo på bonnagård med familjen Bulle

 
Totte och hans två små cowboys! Tur att den andra Bullemamman är av hästsort. Den här är mer för kossor!

Mer från 2013

 
 
Utflykt till London och Wimbledon för att fortsätta fira 40-åringen. Den mycket lojala frun klev upp kl 05 för att köa- är inte det kärlek så säg? Lyckades sen fixa biljetter till Berdych-matchen på Court 1. Maken mycket nöjd och själv hade Overallisbrallis rätt kul också. Dagen efter cashade jag in i form av en massiv shoppingtur! 

RSS 2.0