Midsommarkalas i Malmö

skum stång det här...

Huliganligan!

köttbullsspett på Ribban

Guldlockarna i folkets park


Två goa gubbar...



i regn, dagen efter den enes 40-årsfest. Från själva partyt han jag inte fota ett smack...

Stockholmsutflykt med tre udda ungar










Stadsparksutflykt












med bästisen Kevin med familj. Kevin som benämns " min Kevin" till skillnad från "andra Kevin" på dagis...

Myggsäsong 2013! Be aware i slutet av Maj...




Sådär...





Hur lång tid tar det innan cashen börjar ramla in?

Osorterade bilder på vårt senaste halvår...



"Butten" rök strax efter treårsdagen. E hade fått höra att om man gräver ner dem i trädgården så kommer trädgårdstrollet gräver ner er present på natten. (tack för den, Motta Bulle) Elliot deklarerade en dag att nu var det dags! Le Magnific fick fara som ett skott till Toysr Us efter "colour changing Cars" som tydligen var trädgårdstrollets specialitet....

Hepårej!

Hepårej, här var det Overallisbrallis som krupit upp från gömstället under sin sten. Och anledningen till detta mycket spontana blogginlägg är INTE en sammanfattning av " sen sist", inte en massa bilder sen i somras, inte dagens outfit och inte någon intelligent analys utan bara en viktig fråga.
Alltså. "Baby on board" eller " Barn i bilen". Kan nån förihelvete förklara dessa skyltar för mig? Vad betyder de? Det sitter barn i den här bilen som kör framför dig, jo, så långt är jag med, men? Varför måste vi berätta vilka som sitter i bilen?  Och varför finns det isåfall inga skyltar med "medelålders i bilen" "grek i bilen" "ishockeyspelare i bilen" " bög i bilen" "hetero i bilen" eller "insektsfobiker i bilen" ? 
 
Eller tror du, som lagt cash på en " barn i bilen"-skylt att den där lilla plastskylten kommer att få fartdårar att ställa sig på bromsen och drograttfyllon att tänka "men vad faaaaaaan! I den bilen finns det BARN! Varför tog jag den där silen innan jag drog ut på stan, det finns ju bilar med BARN i" ?!?! 
 
Är din poäng med skylten att vi inte ska krocka med just din Volvo kombi när vi ger oss ut i trafiken för att krocka bilar, för att du har barn i din bil? Seriöst? 
 
Sorry, om det är din tanke så har det budskapet inte riktigt gått fram hos mig. Det enda jag tänker när jag ser en " baby on board"-skylt är; " ja, och stackars unge som ska växa upp med föräldrar som lägger pengar på en " baby on board"-skylt..... 
 
 
 

VAR får han allt ifrån...

Var på Sannamarken, en tisdag. E får syn på godis och börjar tjata och vi säger nej. Efter en stund byter han taktik " Nä, det ÄR ju inte godisdag idag, men vi är ju ändå på semester..."


En stund tidigare. E får syn på en gigantisk hund. Hundens ägare, som sett x antal ungar få syn på hunden och utbrista " titta, vilken stooor hund", väntar tålmodigt på det som komma skall. Elliot utbrister " titta, vilken stoooor SNOPP den hunden har".
Hundägaren viker sig dubbel.





RSS 2.0