Ja just det...

OverallisbrallisMelloexperten har visst missat att recensera ett par Mellodeltävlingar. Här kommer en samlingsrecension: Det är mycket mög i år. Slut. 

Grattis på treårsdagen älskade unge!

 
Imorgon fyller du, mammas älskade unge, tre år!
Av dig, som du är nu, vill jag alltid kunna minnas ditt ljuvliga fnitter när du blir kittlad. Din så uppriktigt överlyckliga uppsyn varje gång du föreslår din älsklingslek " Ska vi vara böööörn!!". Dina busiga upptåg och din finurliga blick när du har hittat på bus! Din sanna glädje över att du numera har "msonger" eftersom du är en stor kille som kissar på toan, och din oförmåga att sitta still när det går att dansa och lyckan över att du "hittade ett E!" ! Ditt "sista, mamma, sista" när du bara vill pilla i mitt hår en liten liten stund till innan du ska sova.Och dina starka, stora kramar och ditt "jackardaaaj mamma" och "ska vi mysa lite"? Jag vill också komma ihåg ditt trilskande och trotsande och tjurande, som ibland är så feltajmat och ibland så vansinnigt frustrerande, men så nödvändigt. Du är inte mammas lilla bebis längre, du är stor kille nu och kan själv, vill själv, på ditt sätt och det är bra. 
 
Men du kommer alltid, alltid att vara min älskade unge! 
 
Grattis på treårsdagen, Elliot! 

MELLOTAAAAJM!!!!

Äntligen äntligen är det dags igen för älskade Mellotåget att tuffa ut från perrongen! Ser ut som att farten inte är den bästa just i kväll, men hey, nu kör vi. Utan att ha hört låtarna hävdar jag att: 

1. David Lindgren – Skyline - en söt kostymväst som går direkt till final, öff cöörse. 

2. Cookies N Beans – Burning Flags -fortfarande det töntigaste namnet sen Frispråkarn, men Kempe är Kempe och själv är jag rätt svag för countrybeats. Funkar fint. Kan få en andra chans

3. Jay-Jay Johanson – Paris- ska man veta vem den här killen är eller? Det gör inte jag. Åker ut. 

4. Mary N’diaye – Gosa - veckans, om inte årets, skämskudde. Gosa? Men vafaaan. Vad kommer nästa år? Låten "kramizz"? Kräks. Kommer sist. 

5. Eric Gadd – Vi kommer aldrig att förlora - Eric Gadd spelar i min värld i samma liga som säg, Patrik Isaksson. Och det är i nivå med div 6 nordöstra skåne. Har han några fans som kollar på det här? Ranelid, kom tillbaka, allt är förlå....eller, nej. Åker ut. 

6. YOHIO – Heartbreak Hotel - veckans kiddo&tweenieidol. Får noll points av Folke eftersom Folke inte kan lista ut om det är en han eller en hon och det är ju konstigt, Får desto fler points av kiddosarna som inte bryr sig om såna trivialiteter. Jag tror att låten dessutom är rätt bra. Direkt till final för henom.  

7. Anna Järvinen – Porslin - årets Sara Varga. Fin liten visa med vacker poäng och noll Mellopotential. Åker ut, men går varm på radio sen. 

8. Michael Feiner & Caisa – We’re Still Kids - menlös dussinlåt är min gissning. 

Men vad tusan, någon måste ju ta sig till andra chansen? Nummer åtta? Nä, jag drar till med att den där JayJay får göra countrybönorna sällis, och att de båda åker ut så det ryker när de väl kommit till andra. 

Lets Go, MELLO! 

 


Sista bilden för 2012, pippikakgubben!


Hösten 2012....

var mig inte mycket att skriva hem om. On the good side var att jag for iväg till Växjö och fick mig en utbildning som resulterade i att jag klev in på jobbet igen i november med åtminstonde ett hum om vad det är meningen att jag ska göra. Men annars var det mest elände.  Nyårsafton firades på sedvanligt manér men med en extra krydda bestående av fem ungar mellan 1 och 7 år. En unge trillade ner för trappan, några andra målade ett golv med tuschpennor och klockan ett släpade jag Elliot av dansgolvet där han rockade till Euphoria och käkade massiva mängder ostbågar. Men nu är det nytt år och nya möjligheter.
 
 
Från herrens år 2012 vill vi bju på följande pics: 
Maj, och ett litet stycke byggprojekt drar igång....
 
Juni bjur på ösregnig midsommar och Bullen bjur på maffig midsommartårta!
 
Tre små blonda troll sitter stilla och käkar. Samtidigt. Fram med kameran snabbt som ögat!
 
 
Det börjar ta sig!
 
 
Vellevila och mommo kom och hälsade på, och vi åkte till Lek& Bus 
 
 
 
Årliga familjeutflykten till Söderköping!
 
Elliot på älskade "tutt-mattan"
 
 
Semester i Halmstad 
 
 
Havet är havet, oavsett hur kallt, och i havet badar man. Punkt 
 
Tupplur vid stugan 
 
 
Myggorna är ungefär lika förtjusta i Elliot som fästingarna. Det är inte ömsesidigt.
 
Tillbaka till dagis!
 
 
På ridutflykt i Kilsbergen
 
Nyfriserad!
 
 
 
 
Typisk sommarbild 2012
 
 
 
Augusti, bara ett ynka litet plank och lite annat krafs kvar...
 
 
 
Kommer du och hälsar på får du hjälpa till...
 
 
 
Oktober
 
 
 
Årets pepparkaksprojekt, pepparkakseuropa 
 
Och årets pyssligaste: julkalender 
 
 
Sådär, nu strejkar bildhanteringen....återkommer....

RSS 2.0