Bruxelles de Luxe

I buisnessloungen i Bryssel -vilken sjukt stor flygplats utropstecken- sitter jag med ett glas rose och knackar mig fram pa ett tqngentbard av internationellt snitt; dar mqn har skojjat till det genom att byta plats pa tangenterna. Vin FAR man dricka pa morgonen om det 1. Ar gratis och 2. man varit uppe sen halv tre, for det betyder att det ar som eftermiddag nu.

Planet vidare till Nairobi gar om en timme, och jag har redan hunnit ga vilse, ata tva choklqdwienerbrod och fatt tva skoskav av tva par skor av tva mojliga.

Vi har det gott en mandagsmargon utropstecken

Packat och klart

Väskan är packad. Biljetterna redo. Lönen är inne. Vågen visade på - 1,8 kg. Sommarkläder, bikini och solglasögon inköpta. ( Jo, snoret är kvar men man kan ju inte få allt)

Om några dagar ligger jag här:




och om ytterligare några dagar är jag och klappar på den här:


Det ska vara gött å leva!

Plus och minuslista i gungande båtens tidevarv...

På pluskontot:

- Minus 0.4 på tjockis i fredags. (minus är minus om än ynkligt)
- Maxresultat på tentan!    (alltså- alla rätt av alla! Jag funkar tydligen bra under den stress som akut lös-i-magen och felparkering ger)
  -På lördag får jag åka till Malmö och på måndag får jag och min oldest buddy Bullen åka på lyxsemester till Kenya.

På minuskontot:
-Jag är totalt knökfull av snor! Det är inte så bra eftersom jag ska ut och flyga lååååångt till helgen. Go away snor!

och så var det nåt mer...hmm...vad kan det ha varit...hm, få se. 

 -Jo just det. Le Magnifiques avdelning ska läggas ner. Alltså, läggas ner, stängas, finitas. De som jobbar där får antingen sparken och om de inte får det får de börja jobba i en annan stad. Tjoflöjt.

Av nån anledning är två minus ibland mer än tre plus.


Smött å gött

Hej Bloggen, förlåt att jag glömde din födelsedag! Grattis på ettårsdagen! Du är mig ett sant nöje att skriva i, för ibland finns det så mycket text i en som inte kan komma ut någon annanstans!

Med det sagt: En bra påskhelg ska bestå av: mycket solsken, ett hus fullt av familj, utebus och innebus och påskabord och köttfika! Det har sannerligen varit en bra påskhelg!

Lite uppdateringar: Tjockisklubben i fredags: -0,6.
Sedda filmer: The breakfast club och A beautiful mind

Jag gillar att bo på lannet, och jag gillar den bygd jag bor i! På sistonde har vi varit på lokal loppmarknad, vårmarknad ( det var ungefär samma sak) och köpt lokalt ystade osten Evert. Och i kväll for S och jag på medelgympa. Lokalen var ett församlingshem, komplett med foto på byns grundare, och med uppställda bord och stolar framför den lilla scenen, ungefär som i alla församlingshem jag någonsin varit i. Möblerna stuvades iallafall undan och som vi gympade, S och jag och 11 damer och en herre. För att kunna ta ut svängarna i konditionspasset utnyttjade vi även köket. På låtlistan stod Elvis och massa okänt och den gamla klassikern "Folköl och dunkadunka" och den poppigaste låten på listan var ""Det gör ont". Men svettiga blev vi trots allt, och när vi var klara meddelade S gympaledaren att "det här var första och sista gången vi var här" (eftersom säsongen är slut innan vi har möjlighet att vara med igen. )
S var lite besviken att det inte var några barn där, och jag sa att medelåldern nog var sådär 55 år. "Det borde vi ju ha fattat, det stod ju MEDELgympa på lappen" sa S.

Anyway, tyvärr kan jag inte vara med på medelgympa om två veckor eftersom jag då befinner mig här, på Voyager Beach Hotel i Mombasa!
Men de kanske har vattengympa i poolen? =)



Jurovissionvinnare 2009

Det är min övertygelse att Norge vinner årets eurovision:

Alexander Rybak




Och nej, man får INTE äta upp honom!

Mer kultur och magbuller

blev det huxflux där eftersom jag förra fredagen fick följa med på Lik i Nyårsnatten på Slottet! Tack Nita!! Och åh, vad jag blev positivt överraskad av mina vänner! Fantastiskt manus ( mycket bättre än förra året) även om jag har svårt för det övernaturliga och mycket bra skådespelarinsatser! Well done, pippol!!

Lördagen bjuppade på ännu mer kultur då lilltjejen S hade föreställning med sin teatergrupp. Hon spelar nu med dem hon kallar för "tonåringarna" med vördnad i rösten. Hon var mycket duktig och jag fattade inget av pjäsen som de själva skrivit, men höll som tur var klaffen med  "alla karaktärer ska ha ett syfte" och "inga lösa trådar när pjäsen är slut". S hade bjudit in sin stora idol här i stan och lagt undan en biljett åt honom och även om vi sagt flera gånger att han kanske inte skulle komma var det lite sorgligt att se hur hon scannade av hela publiken tre gånger vid sin första entré för att sen besviket konstatera att han inte var där. Livet är sånt, men det är inte lättare för det.

För övrigt har veckan mest bestått av tentaplugg inför tentan som skrevs i fredags. I torsdags kväll fick jag panik eftersom jag "inte kunde nåt". För att råda bot på detta tryckte jag i mig sådär fyra choklad på raken ur mitt tjockisklubbssortiment. Efter det verkade jag faktiskt inte kunna mer än förut. Sen gick jag och la mig. På något sätt lyckades jag bli sen på morgonen trots att jag hade bilen ( eller kanske därför). Körde som en biltjyv in till stan, parkerade med två minuter till godo, insåg att parkeringsautomaten var trasig och att jag skulle få böter, sprang ner till tentan och hade hunnit sitta i minst två minuter innan sötningsmedlet ( glöm inte att skriva en kommentar om detta, Zoran!) i de tjockisklubbsgodisar jag satt i mig börjat fungerat som laxermedel och folk runt omkring som satt och försökte koncentera sig hyschade åt min mage.....

Nå, jag tror att jag klarade tentan och jag blev inte utslängd, fick inte ens parkeringsböter. Resten av helgen var shopping, hemmafix och klena -0,2 på vågen. Undrar varför?

Petter vs Daniel

Portugal-Sverige 0-0. Backalternativ: Daniel Majstorovic
Serbien-Sverige 2-0. Backalternativ: Petter Hansson.


Sverige-Danmark: Backalternativ:
Hmmm....vem ska vi välja, vem ska vi välja.....


RSS 2.0