En fredag

och jag har inte ens skrivit om Gangsta-helgen! Jag är en sopa. Och jag tänker inte göra det nu heller, för den beskrivs, inkl bilder, bland annat här  och lite här . Själv tänker jag nöja mig med att titta på blivande brudgummens jubel när han förstod att "köttfest" äntligen skulle bli verklighet.


Och på själva köttfesten förstås....iallafall en del av den.

För övrigt sa tjockis-klubben -0.9 kilo trots den massiva köttfesten ovan beskriven och lite annat smått och gott, och jag har fått innerligt mycket positiv feedback på saker jag gör på jobbet, vilket känns bra. Två bra saker!

En sak man kan lära sig av denna veckan är: boka inte in en miljon saker på kvällarna samma vecka som du börjar jobba efter semestern! I allfall inte i min ålder! =)

Men nu är det äntligen helg igen! Vad får man äta nu?

Yo bitch!

Semestern: ett par lata dagar, en sväng till skåne, en vecka i Bulgarien, besök av Gudson& familj, OS, vårt bröllop, ett par lata dagar till och avslutningvis en tvådagars Gangstafest.

Vardagen: Stockholmstisdag med krim-vandring och sushi, SATC-box, efterfrågad på arbetet, registrering på kurs i kriminalpsykologi, onsdagsdrink på Jacs, torsdagsspeedway, lön, sol, kantarellplockning, folk som är hemma igen, klippt-gräs-lukt och slö helg med ny kurslitteratur.

För en gångs skull vill jag inte tävla. Mitt liv blir oavgjort och jag gillar det.

En styck inkastad handduk...

och då syftar jag inte på att jag gett upp OS-hoppet utan på det iskalla faktum att mitt sluta-röka-och-ät-jävligt-mycket-fett-projekt landat på + 14 kilo. Och let me tell you, jag var inte särdeles anorektisk medan jag rökte heller. Jag har gått och väntat och väntat på att bli smal, och det är jättekonstigt, men det händer inget så idag kastade jag in handduken och masade mig över till Tjockisklubben i stan och skrev in mig där och nu hoppas jag vakna i morgon och ha tappat 20 kilo.

När jag insåg att sötebrödsdagarna var förbi var min första reaktion att röka--nåt kul ska man väl få ha. När jag insåg att det inte var ett alternativ åkte jag till klubben och som första åtgärd köpte jag deras viktväktar-choklad. Rationellt? Men, nu till det stora....jag har INTE ätit upp det ännu!

Och om jag gör det har jag hört att man alltid kan lämna in en protest, det verkar ju inne.

Jaha, då är jag fry också

och för er som inte kunde vara med kommer här the short version:

Bröllop och giftning och hela den grejen har aldrig riktigt lockat mig. När jag träffade Le Magnifique bestämde vi oss för att leva ihop och det är det beslutet som gäller för mig. Men juridiken och lite andra faktorer säger att det beslutet inte är good enough och således, när vi diskuterat saken och Magnifique frågade om vi kanske inte skulle gifta oss i allafall så svarade jag; okej, det är kanske lika bra....
Eftersom vi inte ville ha någon stor tillställning bjöd vi in till födelsedagsgrillfest, bekräftade för dem som listat ut att det var på gång, fixade ringarna och ringde till Grill-Britt, som är granne och borgerlig vigselförättare här i bygden. I fredags kom kalasgästerna hit. När vi ätit snittar hade Grill-Britt kommit incyklande och jag tog de blommor från trädgården som jag helt finurligt ställt i en blomvas men nu använde som brudbukett och så drog det igång. Grill-Britt sa några väl valda, barnen som blev ganska överrumplade hade fått uppgiften att hålla koll på ringarna och överlämna dem till oss och sen hade Le Magnifique och jag bestämt att vi skulle sjunga en varsin fram-till-då-hemlig sång för varandra. Han fick börja och jag fick höra honom framföra "The Power of Love" av Frankie goes to Hollywood (tror jag) vilket givetvis var oändligt vackert. Sen sjöng jag Åsa Jinders "Av längtan till dig" som jag nästan övat ihjäl. Det var mycket nervöst.
Sen var det slut och vi var gifta och kunde slappna av, äta grillspett och umgås med våra vänner och fira födelsedag och dricka champagne och leva lyckliga i tusen år!

Surprise...


Hej Bloggen...

..long time no see! Japp, jag har varit på semester och haft annat för mig än att skriva blogginlägg. Bulgarien var fina fisken, chokladfontänen levererade och vi har varit med på vattengympan i poolen! Det var det turistigaste vi kunde komma på förutom att åka på arrangerad utflykt till "det genuina bulgarien där du får smaka på lokala specialiteter, uppleva bulgarisk kultur och bulgarernas gästfrihet då en bybo bjuder in dig i sitt äkta hem"...

Nästa punkt på semestern är finbesök av Skruttis och ett styck födelsedagskalas! Återkommer med vidare rapport!

RSS 2.0