Lystring Folke!

Okej Folke, det är dags att vi tar ett snack, Nej, inte ett snacks-snack,det tar vi senare, jag menar ett seriöst SNACK! Jag har bara nyss förlåtit dig för att Sanna vann istället för Ace i fjol, och jag har inte förlåtit dig än för Anna Bergendahl eller för den delen Lasse Holm och Monica Törnell 1986. Men, om vi bestämmer oss för att strunta i det just nu, och get down to buisness. 
 
I ÅR RÖSTAR VI PÅ MUMS; OKEJ?? 
 
För om vi inte gör det, så vinner tydligen Fjäll-Fjompen, vars låt jag försökt lyssna på 30 gånger och fortfarande tycker får hissmusik att verkar lattjolajban. Skulle jojken användas som hissmusik skulle i själva verket hissen stanna mellan våning 3 och 4 i ren protest, så tråkigt är det. Det är för en god sak, medborgare, så klanta inte bort det nu! 
Fjompen har tydligen ändrat sitt " Sverige, den här jojken är till er" till " Sverige, den här jojken är till oss". 
Nej, det är inte okej att rösta på det här pga samegrejen, minoritet, samhörighet, ursprungsbefolkning, yadayada. Jätteviktigt, men det är det en jävla massa grejer som är utan att vi blandar in dem i årets viktigaste händelse. Om nu bara internationella juryn inte köper eländet för att vara snälla mot ursprungsbefolkningar!! 
 
Resultatet? 
 
1. Mums
2. Jon Henrik
3. Saade
4. Mariette
5. Samir & Victor
6. Hasse
7. Mange 
8. Isa
9.Svenning
10.Dinah Nah
11.Jessica Andersson
12.JTR
 
Okej, är vi överens? Folke, nu köööör vi 

Den här gossen är ordentligt skyddad från mörkrets onda krafter!


Sicket tjat!

-Mamma, du behöver inte säga varje dag att du älskar mig. Jag har fattat det.
-Vad bra,  men det kommer jag att fortsätta göra varenda dag så du inte glömmer det.
- Åh (suck) jaha. 

RSS 2.0