Tjohoo!

Idag är det en fredag som bjussat på en fantastiskt trevlig överaskning: Jag kom konstigt nog in på kursen i kriminalpsykologi, trots en tveksam ansökan och att kursen är den tredje mest sökta på Örebro Universitet! Kriminologi och psykologi i ett paket, och det får jag öppna till hösten- lyllos mig!!

En annan överraskning är att litteraturlistan består av sådär 4000-4500 sidor- är inte det lite fett för 30 poäng? Men, det ska nog gå bra.

Jag har en känsla av att jag kommer att förbanna detta beslut när det är tentadags i januari ( som vanligt) men just nu är det idel glädje och spänning! Och- jag har ju trots allt varit inne på det här i minst tio år, så det kanske inte blir som vanligt när jag vill läsa "en liten kurs".

Nu till något annat:
Hur kan det komma sig att det alltid finns några låtar i min egen MP3-spelare som inte är så bra? Och hur kan det komma sig att det alltid finns några bitar i min egenhändigt plockade lösgodispåse som inte är så goda? När man har valt själv borde man väl gilla det? Eller är det så att min hjärna med flit lägger dit lite mindre önskade låtar/godisbitar för att man ska vara lycklig över allt det andra man får? Så tror jag det är. En låt som har varit med länge på listan och som ändå inte är uttjatad är M.I.A:s "paper planes". Faboulos!

Nu är det helg, och första helgmanövern blir att hämta de efterlängtade Loch Ness-lamporna som masat sig till bygden till slut!


Kommentarer
Postat av: Jessica Pi

Vad roligt att du om in, det är en kurs jag själv vill läsa. Ska bli roligt höra vad du tycker om det. Har jobbat ihop med Andershed på Kumla och då var han grymt bra och litteraturen ser ju bara skojskoj ut!

2008-07-14 @ 12:44:20
Postat av: Skruttis

Min mamma säger att hon vet varför det iallafall ibland finns godisbitar i påsen som inte du gillar. Puss!

2008-07-16 @ 23:35:30
Postat av: Skruttis

Min mamma säger att hon vet varför det ibland finns godisar som du inte gillar i din påse.... Puss!

2008-07-16 @ 23:36:16
Postat av: Toria

Nä, jag hinner inte ;-) Lunchdate idag, och sen blir det nog lite pärlande eftersom det ska gå iväg ett brev till obygden med ett par halsband. Gissar att halsband nr två blir lite åt det rödskimrande hållet. Hoppas att det ska passa damen. Pipp!

2008-07-18 @ 11:14:41
URL: http://victorioucity.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0