Narcissist- javisst!

Mitt mest beprövade knep för att ta mig igenom sånt som är tråkigt men som måste göras, är att tävla mig igenom det. Till exempel räknar jag personbästa i att natta Elliot ( 13 minuter! ) och under förlossningen är det möjligt att jag vid några tillfällen tänkte saker som "kom igen du bara, värkjävel, knäck mig om du kan".

En sak som inte stås ut med något vidare just nu, är vintern. Alltså, vi ska iväg på skidsemester och det ska ju bli fantastiskt trevligt, men sen är det fight.

Fight the fucking halka och kyla.
Ja, i ärlighetens namn fattar jag ju att det inte är jag som står för själva fightandet här, utan våren. Men som sagt, en del saker blir bara lite lättare att stå ut med om man får tävla. Alltså, det blir poäng till vintern om det snöar IGEN. Det blir poäng till våren och mig om jag kan se en fläck gräsmatta utanför fönstret på jobbet då och då, eller om det faktiskt är ljust ute när jag åker till eller från jobbet. Varje morgon får vi poäng för att solen går upp lite senare än igår! Jag kan inte göra mycket mer i den här tävlingen än att heja på och räkna poäng, men jag gör det jag kan- har t.ex inhandlat 35 kilo tösalt som jag ( läs maken) sprider vilt på uppfarten för att vinna mot halkan, och trapporna ute har jag hackat fria från is. Det gav mig och våren några fina pluspoäng där.

"Vargavintern gör comeback" är dagens väderrubrik i Aftonbladet.

Jaja, tänker jag...kom du bara...vi får väl se vem som vinner tillslut!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0