Big Five

Men först, en återblick.
8 rätt av 10 även i semi 2. Lika stolta som vi är över att ha fel på den fruktansvärda latinopoopen, lika korkade är vi som inte tog med Azer i slutändan. Azer är alltid med i finalen. Skickar alltid mellanmjölk, landar alltid en finalplats. Fan vet hur det går till, men mental note- Azer ska alltid vara med på listan.
 
Vi panikbytte ju däremot ut Malta ( ljuvlig låt om man slipper höra den live) mot San Marino, och inte spelade det nån roll eftersom båda halkade ur iallafall. Men det hade varit lite kul med den där mekaniska tjuren på scen ikväll! 
För övrigt är jag uppriktigt förvånad över hur ohemult dålig produktionen och programledarna är! 
 
Okej, big five då? 
 
Något har hänt med big five, jag anar en trend här. Big five-länderna skickar normalt en jävla massa pengar och varsitt halvhjärtat mög-bidrag, för att de bör delta, liksom. I år är tre av länderna top 5- kandidater, och en fjärde borde vara det! Har Big Five äntligen fattat hur viiiiiktig den här circusen är? Kul! 
 
Big five alltså. 
 
Italien: För oss som hade Mahmood och Soldi som vinnare 2019 istället för den töntiga Duncan, kommer här en tröst. I år i duett med Italiens svar på sötgrisen FO&O-Omar i en sång på italienska om kärlek mellan män. Självklart är det här en storfavorit, på alla sätt och vis!! 
 
UK: Om Australien var Rösten så är storebror UK Rösten+ personlig charm! Vi har gillat Space Man och supermysiga Sam sen första ton. Ligger tillsammans med Italien högt högt på oddslistorna! Bra där, gräjt brittany! 
 
Spanien: Ligger också högt på listorna och det är svårt att inte gilla den här fuckoff-klubbhiten! Jag kommer både sjunga och dansa med i den här i sommar. Är också extremt populär pga den väldigt höga andelen naken hud som levereras på scen, då både de kvinnliga dansarna och sångerskan har stringbodys! De manliga dansarna har långbyxor. Vart är vi på väg egentligen? 
 
Frankrike: Ligger obegripligt nog, inte på top 10! Det här är startfältets doldis, och jag tror Alvan& Aher med låten Fulenn, framförd på bretangeska ( ja, tydligen ett språk) kommer överraska! Låten har allt! Älskar detta! Viva la Fulen! 
 
Tyskland:  Okej, det här är den enda bigfajvlåten som inte skulle varit med i finalen om det inte köpt sig en väg. Lam version av Eminemilska. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0