Big fajv, Portugal och resultatet

Alltså, jag vet inte vad det är med PORTUGAL. De är lite från en annan planet eller har iallafall en helt annan uppfattning om vad det är vi håller på med än resten av EBU. Flera år i rad har de skickat det ena konstiga bidraget efter det andra, i år ännu en svår svår dramatisk sång.  Men. De sjunger alltid på portugisiska. Det är ju fint. ZZZ
 
ITALIEN- i princip samma låt som förra året. Det gick ju bra. I år utan apa. 
 
FRANKRIKE- en typisk fransk vacker ballad. Varken mer eller mindre. Men det brukar ju gå hem, det gör säkert den här också. 
 
TYSKLAND- blev Overallisbrallis rätt förtjust i. Snygg låt. 
 
ENGLAND- fick omdömet " rätt bra för att vara England i Eurovision". Med det sagt är det här rätt mediokert. 
 
SPANIEN- alltså....det här är säkert en jättefin liten duett. Men det är så svårt att ta det här på allvar. Särskilt Alfred. 
 
EUROVISION SONG CONTEST 2018- du var mig ett riktigt mellanår!
Overallisbrallis får en stark känsla av att finalen kommer att se ut lite som de snaste två åren då det inte heller fanns en " Heroes" "Fairytale", "Euphoria" eller annan starkt lysande stjärna att hänga i gran.
Förra året var Italien stenhård favorit men petades ner på den stora dagen och slutade på en snopen sjätteplats. 2016 skulle det stå mellan Ryssland och Australien, men så kom gaphalsen från Ukraina och vann hela midevitten.
 
Hela Overallisbrallis& co önskar så in i bängen att tokfransan med det ISRAELiska kycklingknaset orkar hela vägen. MEN, känslan är att vi underskattat nån lika grovt som vi gjorde 2016 och 2017. Isåfall kan potentiella uppstickare vara operatråket från ESTLAND ( please, låt oss slippa) ,eller varför inte CYPERN? TJECKIEN? BULGARIEN? För NORGE och Alexander kan väl inte orka hela vägen? 
 
Äh, skit i logiken! Grattis Netta från ISRAEL!!!
 
Sverige? Tja, top tio. Men nästa år skickar vi nåt annat. Vill inte tjata men.....Overallisbrallis kan vara ett alternativ. Hörde jag skål? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0