Semifinal 2

Overallisbrallis spiller ingen tid utan går direkt på Semifinal 2, där den allra solklaraste finalisten givetvis är självaste MUMS. 
 
Således: 
 
SVERIGE- kommentarer överflödiga. 
 
AZERBAKU- powrig powerballad av den bättre sorten! 
 
SLOVENIEN- vet man aldrig vad man har i de här sammanhangen, ena året möööög, nästa år kanon. Det här är ett kanonexemplar. Älskar rösten. 
 
LITAUEN- den här kan inte göra nån upprörd. Inte så vansinnigt berörd heller. Mellanmjölk. 
 
NORGE- personligen är inte Overallisbrallisen så förtjust i den här, men det får man inte säga till Fru L för då får man inte mer kladdkaka och vin. Vidare går den absolut, och det ska den göra, men jag förstååår inte som Kristin Amparo skulle ha sagt.
 
ISRAEL- är däremot Overallisbrallisens ömma punkt i livet och måste därför, alltid, gå vidare. Årets exemplar är tralligt och kul och lätt-tuggat ( dvs Overallisbrallismaken kräks över detta). Love it! 
 
CYPERN- skickar en cypriotisk Bruno Mars med brillor, fin röst och bra låt! 
 
Sen började det gegga till sig igen. Maltas gapiga och tjatiga " Warrier"? Irlands rätt menlösa söta balladskriven och framförd av blott 16-åriga Molly, får points för just det? Montenegros  svulliga balkanballad med stråkar och en sångare sjukt lik mongolledaren i Mulan-filmen? Island, kan myycket bättre än såhär. Nja, vi slog till på 
 
MONTENEGRO
IRLAND 
ISLAND 
 

Kvällens kräkpåse: San Marino. För helvete Ralph Snigel!!! Det är över! 
Portugal- jag trodde inte ni kunde göra sämre låt än ifjol. Jag hade fel. Ni är fantastiska på att skicka MÖÖÖG! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0