Big Fajv, Österrike, Australien och resultat

Och för en gång skull är de direktkvalificerade ländernas bidrag nåt att hänga i julegranen! Iallafall någras. Dit räknas dock inte 
 
TYSKLAND- men varför i hela friden skickar Lena-landet en kopia av Lena? Hur tänkte man där? Gör det ordentligt om ni ska, Tyskland!
 
FRANKRIKE- alltså, har man det här språket och den här musiktraditionen så är det väl okej att skicka en fransk ballad vart och vartannat år. Men skicka då en bra! Den här är värdelös. Scrépe! 
 
SPANIEN- se ovan. Svenskproduktion slår ju nästan jämt, men nja, det här är en rätt medioker liten låt tycker jag. 
 
ÖSTERRIKE- söt liten pianokille med viss likhet med Conchita om han bara jobbat lite på sina ögonfransar. Det här är inte alls dåligt, men känns lite för chill. Oroa er inte, Austria, ni slipper sköta konkarrongen nästa år, jag lovar. Småmysigt, dock. 
 
ENGLAND- förlåt Storbrittannien. Vill så gärna bli en stornation i sammanhanget igen men lyckas inte riktigt. Den här kommer säkert också att hamna i nedre halvan där Bonnie och Engelbert mfl ligger och vilar sen tidigare år. 
MEN- Overallisbrallisen ÄLSKAR den här Mikakopierade 50-tals coockien! Söt som socker och chanslös, men blir man inte glad av det här behöver man medicin!! Personlig favorit! 
 
Sen snackar vi hardcore ESC-karameller. 
 
Kvar att prata om är nämligen Italien och Australien. Två sjukt starka låtar.
 
En italiensk ballad, på italienska, framförd av tre italienska gossar i det svulstigaste pampigaste paket! Kan inte gå fel! 
 
En ljuvlig,modern poplåt från Australien, som har allt 2015 kan begära och som kommer bli en radiohit av rang! 
 
Alltså, två låtar, var och en bra på sitt sätt. Då är frågan vilket sätt som går hem. Det klassiska eller det moderna? OCH- orkar favorittippade Mums upp och hota dessa två giganter?  Ah, dessa omöjliga frågor!
Overallisbrallisjuryn satte sina surt förvärvade poaaaangs såhär: 
 
 
1. AUSTRALIEN
2. ITALIEN
3. SVERIGE
 
TAKE IT AWAY, EUROVISONDARLING! WE ARE UNSTOPABLE!!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0