ESC 2013 Semi 2

Semi 2 är snäppet bättre än Semi 1, kanske för att det har trillat bort ett par brunhåriga ballader från startlistan. 2 innehåller också årets mest Ranelidska bidrag. Outstanding underhållning. 
 
Vidare från Semi 2 går: 
 
Lettland-poppisar i glitterkostymer. Kan det annat än att gå hem? 
Makedonien- återkommer med den. 
Azerbajdjan- Trist utav hilvitti, men safe. 
Finland- inget Suomi skickar någonsin kommer att slå förra årets Pernilla-bakelse i min bok, men all respekt för pajsarna som har spottat opp sig ordenligt i Schlagervärlden de senaste åren! 
Malta-min personliga favorit. För dem brukar det gå så in i bängen dåligt, så det gör det väl också för den här ljuvliga och oerhört lätt-tuggade karamellen. 
Island- bidrar med en svår ballad om fisk. Fin. 
Grekland- har i år översatt sitt eviga Opa! till Alcohol i den här politiska tramslåten. Den Andra Nörden är övertygad om att den här är vidare. Jag vette fan, men gick med på det. Grekland är trots allt Grekland, om än i spruckna och krus.
Ungern- jojo, försök sluta sjunga Kedveshem efter det här Hubba Bubbat
Norge- vinnare? 
Schweiz- sjukt mainstream. Men vidare. 
 
Noterbart från Semi 2: Kära Israel, det kan ju inte ni hjälpa, men att skicka självaste Lynda Woodruff till ESC och begära att bli tagna på allvar, det är stor humor. Skicka Boaz istället. Varje år. 
 
Och så den största humorn av alla: missa för allt i världen inte Rumänien!!!!! Extremt pretto man. Extremt dålig låt. Extremt rolig kombi. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0