ESC 2013 Semi 1

Jadu, Glenn, som det brukar heta varje år vid ungefär den här tiden, då var det dags för den årliga underbara Eurovisioncirkusen och igår kväll var det dags för en av årets bästa kvällar! SuperESC-nörden och o-nördiga Overallisbrallis klämde ett par flaskor vin, oräkneliga kalorier och sådär 6-7 timmar Inför Eurovision- klipp. 
 
Inte heller i år finns någon självklar vinnare a la Rybak. Jag tror att ESC 2013 får en "Azerbajdjan"-vinnare, alltå en låt som inte är dålig, inte är bra, fick några points av alla länder och som inte en jävel kommer ihåg efter en vecka. 
 
Hur som helst, här kommer finalisterna från semi 1: ( som vi tror, inte som vi vill) 
 
Kroatien- A capellan från helvetet, men sångstilen finns tydligen med på Unescos världsarvslista. Bara en sån sak. 
Danmark- Vinnare? 
Ryssland- fredpåjorden-smörja, från Ryssland av alla länder, känns inte så....genuint. Ryssland skulle dock gå vidare om så  jag sjöng för dem, eftersom grannländerna är många och inte törs annat än att rösta. Vänta nu...det var kanske inte en så dum idé......? 
Ukraina- som brukar gå att lita på skickar en av årets 478 brunhåriga ballader. 
Holland-jag återkommer till denna 
Vitryssland
Moldavien-ännu en brunhårig ballad. Jävla konstigt brunhår dock, men kan ESC-Folke bortse från det så är Moldova vidare.
Irland- är Irland. 
Cypern- brunettballad. Nähä? 
Belgien-har samma problem som Moldavien att få Folke att hålla fokus på låten, denna gång dock på grund av en jättesnok och inte ett vänsterhår. 
 
Från första semi noteras också att Montenegro ställer upp med en strippa och ett gäng medelålders män i keps som river av en rap-låt. Dra åt helvete på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0