Dittenochdatten

Overallisbrallisens unge har nu utvecklat sitt ordförråd med bland annat orden "toktolle" som används om de flesta, " nu får vi samarbeta" vilket innebär att han ska bestämma vilken bil jag ska ha när vi leker med bilar, för att tre sekunder senare bestämma att han ska ha den tillbaka, samt det livsnödvändiga "Martin Rolinski" som betyder Martin Rolinski. 
Han har också gått och blivit helt blöjfri, samt spelat in sin första singel. Det senare skedde i pappas jobbarkompis Björns hemmastudio myyyycket sent igår kväll, och han satte både Imse Vimse och Jag är en liten mött som har simmat bött på första tagningen. Kan bli värdefullt. Sen råkade overallisbrallisen själv bli tvungen att sjunga in Byns bästa blondin, men det är en annan historia.
 
Idag har vi skottat rent en två gånger två meter stor yta i hörnet på trädäcket och ätit årets första utelunch. Du vintern, du kan dra nu. Du är slut! 
 
Till mus-släkten eller om det är råttor som har flyttat in hos oss vill vi säga detta: Det där giftet vi har lagt ut till er, det är det meningen att ni ska käka och sen gå ut och dö av, inte att ni ska käka det och sen lägga er i en vägg och dö, okej? Det luktar så sjukt illa när ni ruttnar liksom. Som hämnd råkade maken grilla en av er i kaminen idag.  Så nu har vi kört ihjäl en i tvättmaskinen, krossat en under ett kubbspel och grillat en. Ger ni er? 
 
Slutligen vill vi skicka en hälsning till faffa som är bra krasslig! Krya på dig faffa, din toktolle! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0