Äventyr

Vår lille Babs har nu blivit en stor kille! Han har nämligen sovit över hos farmor och farfar alldeles själv! Enda problemet var att farfar råkade sätta på lite musik på kvällen när Elliot gått och lagt sig, och då trodde E förstås att det vankades disco som han inte fick vara med på. Annars var han glad och nöjd. Mamma och pappa var också glada och nöjda. Farmor och farfar var mycket trötta.

Mamman och pappan, alltså vi, for till staden, gick på god teater, åt fin oxfilé på stadens finest....och funderade på hur tidigt vi kunde gå från restaurangen så vi kunde få åka hem och sova!

En barnledig söndag kan man ta en sjukt lång sovmorgon. Eller så kan man studsa upp halv nio, dricka kaffe i solen på trappan, göra gulasch på fyra påsar grytbitar, jordfräsa trädgårdslandet, rensa ogräs, elda gammalt bråte och riva upp plattorna på garageuppfarten. Innan lunch.

Elliot kom hem lagom till gulaschlunchen som åts på picnickfilten. Eftersom han alltid äter som om han aldrig fått mat tidigare högg han raskt åt sig en liten brödbit

 


och efter lunch jobbade han på i trädgården. Då blir man lätt lite jordig.



Särskilt i huvudet.


Kommentarer
Postat av: Marie

Sötaste Jordejottis! Hur skulle mams o paps rett ut trädagården utan lilla dig?! Jag bara undrar... Puss!

2011-04-28 @ 16:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0