Åldersnoja?

Elliot och jag har legat på sjukhus igen, vi börjar bli bra på det. Den här gången var det hans tur att läggas in, med misstänkt: rs-virus.    blåsljud på hjärtat      luftrörsinfektion. Det blir så när man inte blir ammad och har blivit påtvingad medlemsskap i klubben Fucked For Life ( babysection) som har tre medlemmar, varav ledaren Maxwell fortfarande är kvar på sjukan.

Hur som helst. Vi var på akuten igår vid 22 och kom inte upp på avdelningen förrän klockan 04. Under dessa sex timmar var min Marsipanegris Elliot utlämnad till en läkare....född -83. Alltså, 1983. ( Tack till arbetskamraterna som skvallrade om detta faktum.) Det var denna yngling som skulle bedöma vårt barns fysiska hälsa. Well....excuse me. Han hittade blåsljud på Elliots hjärta och la in oss på barnkliniken.


Sex timmar senare kom en rejäl femtitaggare till barnspecialist och skrev raskt ut oss.

Nu är vi tacksamma mot ynglingadoktorn som tog det säkra före det osäkra. Men one can't help but wonder-(som det skulle hetat i Sex and the City) hur många blåsljud han hört i sina dar?

Slutligen: på barnkliniken får spädisar sova i sängar med järngaller. Ungefär såna som fanns på Alcatraz, men i spjälsängsformat. Det känns 2010....







Kommentarer
Postat av: Jessica

Men skrutten.. vilken otur ni har!



Ang åldernoja så har vi intervjuat vikarier födda 1987 hit, och de är färdiga socionomer om några månader...

2010-03-30 @ 11:04:20
Postat av: Sara H

Elliot och du har visst spenderat mkt tid på sjukan. När måns och jag låg inne på barn (klämskada på tummen => operation...) så fick han också sova sån spjälis. och fick en en finfin landstingsrock i stl 90. hur söt som helst :) Fick Elliot också en sån? Hade sett gulligt ut på en spädgris.

2010-03-30 @ 16:29:00
URL: http://lovegatan.blogg.se/
Postat av: Toria

Men lillgris håller trynet högt och är fantastisk!

2010-03-30 @ 22:32:31
Postat av: Pia

Hej där!

Vilken otur ni haft! Nej som du säger så blir inget som man tänkt sig... men tappa inte greppet, det är bara att kämpa på! Tänk på alla "guldstunder" du har med din lilla "klimp". Jag längtar lite efter de åren med mina underbara tjejer. Att vara så nära och en nästan en del av någon annan... Men som alla andra gamlingar säger - tiden går så fort. Det är underbart när barnen blir stora också :) kram, kram

2010-04-07 @ 08:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0