Byalaget

I byalaget är vi tydligen medlemmar sen igår-  vi försöker undvika att känna oss som Fanny& Zack i Änglagård trots att jag kapade grannens bil. Vi hittade till årsmötet genom att ställa oss på byagatan och spana på i vilket hus det gick mest folk. Det var där mötet var. Le Magnifique, som kom utan skinnkeps erbjöd sig att vara "broschyransvarig" och sammanställa en folder om byalaget så att nästa som flyttar hit fattar lite mer än vi. Efter en timme gick vi hem-missade fikat ( big no no i byalagssammanhang gissar jag, men ändå) och nästa punkt med byalaget verkar bli valborgsmässoafton på gärdet. Därefter fisketävling. Vi har också lokaliserat en styck badplats, en hockeyrink och en skateboardramp. De är flitiga!

Citat från kvällen (alla mötesmänniskor ombedes att sitta ner när de läser) :

"Det ligger lite information på en sån där...diskett...men den är förstås trasig"
"Har vi en hemsida kan vi anmäla oss till kräftskivan och sånt där...Anmäla? Det har vi aldrig gjort förut. Fast det är klart- ett år var ju Olofssons åtta personer, så det kanske vore bra"
"Vi kan inte ge styrelsen ansvarsfrihet om vi inte fått revisionsberättelsen. Men du, det är väl inte så petigt...det är väl inte Skanskas styrelse som sitter här? "
"Så kommer vi till punkten "motioner". Det har vi aldrig haft några"
"Ja, det är ju omval för två ledamöter- Bosse och Eva.* Vi kan väl välja om dem? De är ju inte här men de har ju inte sagt att de INTE vill"

*Namnen är fingerade

Ja, det var i sanning en kväll. Jag blev en smula styra-upp-anal men bestämde mig för att ignorera svedan! Good for me!

Dagen i övrigt:
+ för en stor salladstallrik med rivna morötter till lunchen-TILL lunchen, inte SOM lunch, forfuckssake (hmm...med dressing, men det är ju landstinget, de gör säkert mager dressing. på halva tallriken låg pizzasallad. Är det + eller -?)
+ för 40 minuters normalpromenad
+ för inget godis
+ för lagom...lagom mängd smarrig yoghurtsås till kycklingen och lagom många tärningar fetaost, dvs inte hela lådan....

-för ost och marmelad på mackan till förmiddagsfikat

Summa: tre + ( och pizzasallad) Bra!

Har varit mycket röksugen i dag och ute på jakt efter någon jag kunde köpa en enstaka cig av-bara för att kolla om det var gott. Hittade ingen att snylta av, det var bra det. Har med solen att göra tror jag...sitta ute med en kopp kaffe på eftermiddagen och ta en cig, det är vår!

Nu blir det viktig sömn- i morgon är det BÅDE after work och pokerkväll...körigt nu! =)

Kommentarer
Postat av: Kattis

LOL hela vägen till sömns. Att inte styra upp det där vore jobbigt för mig. Föreningsdemokrati är ju som bekant en mycket svag gren här..

Bra jobbat med +en!

2008-04-22 @ 23:50:11
URL: http://minandra.blogg.se
Postat av: Toria

Sicken tur att du inte hittade någon rökare! Det kan vara bra att veta att det inte är så dumt att sitta med kaffe UTAN cigg i solen också. Man kan ju alltid piffa upp det med en morotsstav. Okej, jag skämtade. En morotsstav piffar faktiskt aldrig upp nånting. Men en piggelin är ett försumbart kaloritillskott. En sån kan du ta när det kniper :-) Annars som sagt. Kaffe i solen! Mums!

2008-04-23 @ 08:33:17
URL: http://victorioucity.webblogg.se
Postat av: Anonym

Vitkål är helt ok. Ost jättestort plus, större ju mer, men marmelad...no no.

Säkert gör Landstinget mager dressing, och såser på flytande margariner...usch och blä. Varken gott eller hälsosamt. ;-)

2008-04-25 @ 11:44:35
Postat av: z

jag skrev inlägget ovan.

2008-04-25 @ 15:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0